Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

4η Αγέλη Λυκοπούλων Πάτρας | Οι αναμνήσεις χαράζονται πρώτα στο μυαλό μας και μετά σε φωτογραφίες.

Οι αναμνήσεις χαράζονται πρώτα στο μυαλό μας και μετά σε φωτογραφίες.

Έτσι και εμείς μετά το τέλος της κατασκήνωσης μας συνειδητοποιήσαμε πόσα έχουμε καταφέρει και σιγά σιγά θέτουμε τους στόχους μας για την νέα χρόνια.

Τα λυκόπουλα μας φέτος ξεκίνησαν για ένα 5-ήμερο διακοπών στο Πεκίνο, το οποίο είχαν κερδίσει σε ένα giveaway. Μετά από ένα πρόβλημα που είχαμε κάναμε μια στάση σε ένα χωριό της Κίνας, όπου εκεί ζητήθηκε η βοήθεια μας από την Μουλάν.

Οι Ούννοι απειλούσαν το χωριό της και εμείς έπρεπε να την βοηθήσουμε να εκπαιδευτεί ώστε να μπορέσει να το προστατέψει. Μετά από πολλή εκπαίδευση στην ξηρά και στην θάλασσα με τις λέμβους, αλλά και την βοήθεια του δράκου Μούσου ,ο οποίος μας προστάτευε, καταφέραμε να απωθήσουμε τους Ούννους.

Η Μουλάν χρίστηκε ως η πρώτη γυναίκα πολεμίστρια του χωριού από τον αυτοκράτορα, ενώ εμείς παράλληλα κάναμε νέους φίλους , περιηγηθήκαμε στο χωριό και βιώσαμε πάλι την λυκοπουλική ζωή που τόσο μας είχε λείψει.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην διεκπεραίωση της φετινής μας κατασκήνωσης, καθώς και εσάς τους γονείς που μας εμπιστεύεστε και είστε δίπλα μας.

Επειδή όμως οι γονείς δεν ήταν εκεί , ελπίζουμε με αυτές τις φωτογραφίες που βλέπετε να καταλάβετε ποσό όμορφα περάσαμε. #4ο_εισαι ⚜️🐺 #4o_oloi_emeis #scoutlife #camping

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *