Σπιτικοί Πράκτορες Υπόθεση: Cubs-89

Σε μια πρωτοφανή εμπειρία για όλους μας όπου χρειάζεται όλοι να μείνουμε σπίτι για την υγεία μας , εμείς οι πρόσκοποι καταφέρνουμε πάντα πάντα πάντα να βρίσκουμε λύσεις!
Γι’αυτό το λόγο και εμείς αποφασίσαμε να μην μείνουμε απλοί θεατές αλλά να γεμίσουμε τις μέρες κάθε λυκοπούλου σε Πάτρα, Αίγιο, Πύργο, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο αλλά και σε όλη την Ελλάδα με κέφι,φαντασία,εκπλήξεις και χρώματα!!!

Ένα ταξίδι για πραγματικά γενναίους Λυκοπράκτορες μόλις ξεκινά.Η υπόθεση είναι η cubs-89 όπου τα παιδιά όλου του Κόσμου σταμάτησαν να μεγαλώνουν και οι επιστήμονες αδυνατούν να βρουν τον λόγο και τη λύση σε όλο αυτό!Μόνο μια ειδική ομάδα Λυκοπρακτόρων μπορεί να βοηθήσει αλλά ο Μαύρος Πάνθηρας μας ενημέρωσε πως χρειάζονται άμεσα περισσότερους λυκοπρακτορες για τη διάσωση του πλανήτη !! Ωστόσο θα πρέπει να #μείνουμεσπίτι για να μην αποκαλύψουμε σε κανένα την ταυτότητα μας και να είμαστε ασφαλείς.


Μια νέα περιπέτεια ξετυλίγεται βήμα-βήμα στον μαγικό κόσμο μας ,όπου με σύμμαχο την τεχνολογία ,θα μηδενίσουμε τις αποστάσεις και θα αποδείξουμε ότι είμαστε πάντα πρόθυμοι για το καλό!! Βέβαια θα χρειαστεί να βάλουν το λιθαράκι τους και οι γονείς !!
Οι λύκοι μας θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να μάθουν και περάσουν δοκιμασίες των μυστικών πρακτόρων και οι γονείς να θυμηθούν την ομορφιά που κρύβεται στις πιο απλές αλλά σημαντικές στιγμές.

📷Και πού ξέρετε… ίσως το μυστήριο εξιχνιαστεί πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύουμε!!

📷Γεμίστε το μυστικό σας καταφύγιο με τον απαραίτητο εξοπλισμό( μουσική , χρώματα, ψαλίδια, χαρτόνια, ανακυκλώσιμα υλικά, παραμύθια, μουσικά όργανα και την καλύτερη διάθεση) και ετοιμαστείτε για μια μοναδική Εμπειρία με τους «Σπιτικούς λυκοπρακτορες»!

📷Η περιπέτεια ξεκινά αύριο.. τι λες ; Είσαι μαζί μας ;;📷
#μένουμελύκοι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *